
O mnie
Angelo Colombo to doświadczony szef kuchni i doradca kulinarny, który oferuje swoje usługi zarówno dla osób prywatnych, jak i firm gastronomicznych. Jego głównym celem jest pomoc w kreowaniu wyjątkowych doświadczeń kulinarne oraz doskonalenie umiejętności w dziedzinie gotowania i przygotowywania potraw.
Dzięki bogatemu doświadczeniu i pasji do kuchni, Angelo potrafi doradzić w doborze składników, przygotowaniu menu, organizacji eventów kulinarnych oraz prowadzeniu warsztatów kulinarne. Jego usługi są dedykowane zarówno amatorom gotowania, którzy chcą poszerzyć swoje umiejętności, jak i restauracjom, które szukają nowych inspiracji i pomysłów na menu.
Angelo Colombo to nie tylko doradca kulinarny, ale także mentor i inspirator, który z pasją dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi. Jego usługi są indywidualnie dostosowane do potrzeb klienta, a współpraca z nim gwarantuje niezapomniane doznania kulinarne i satysfakcję z osiągniętych rezultatów.
20 kluczowych informacji na mój temat.
1. Angelo Colombo jest doradcą kulinarnym od 2014 roku.
2. Planuje i współprowadzi warsztaty oraz pokazy kulinarne na targach gastronomicznych.
3. Brał udział w programach telewizyjnych, takich jak "Kawa czy herbata" i "Dwa żywioły dwie pasje".
4. Dwukrotnie zdobył II miejsce w wojewódzkim konkursie kulinarnym na Podlasiu.
5. Współpracuje z Akademią Kulinarą Marcina Budynka.
6. Pracował jako kucharz, zastępca szefa kuchni i szef wydawki w różnych restauracjach.
7. Sztuka kulinarna jest jego pasją od dzieciństwa.
8. Uwielbia tworzyć nowe przepisy i odtwarzać zapomniane dania kuchni polskiej.
9. Był zastępcą szefa kuchni w Tawernie Fisza by Marcin Budynk w Augustowie.
10. Pełnił funkcję szefa kuchni w klubie Mila w Kamieniu.
11. Był szefem kuchni i współwłaścicielem w Klubie Mila w Kamieniu.
12. Pracował jako szef kuchni w Bistro Dobra Zmiana w Białymstoku.
13. Był zastępcą szefa kuchni w Tawernie Fisza by Marcin Budynk w Augustowie.
14. Pełnił funkcję szefa kuchni w Hotelu Srebrny Dzwon w Kadynach.
15. Jego działalność gospodarcza obejmuje współpracę z restauracjami Sowa & Przyjaciele w Warszawie, hotelem Warszawa Sp.z o.o., RTM Sp. z o.o. Skansen Olandia w Prusinie oraz hotelem "Olympic" KKS Lech w Poznaniu.
16. Ukończył Technologię Żywienia i Gospodarki Domowej oraz Kucharza Małej Gastronomii.
17. Posiada aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.
18. Jest bardzo dobry w organizacji imprez, warsztatów i szkoleń na każdym szczeblu.
19. Potrafi obliczać "food cost" i kontrolować rentowność działań.
20. Bardzo dobrze zarządza czasem pracy własnym oraz załogą, ma płynne umiejętności interpersonalne.